Jednoduchý recept

Telecí srdce na slanině

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 631

Ingredience

150 g Cibule
3 ks Nové koření celé
3 ks Pepř černý celý
80 g Slanina vepřová
40 g Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
600 g Telecí srdce
5 dl Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 412 kcal
Kilojoule 1 722kJ
1% Sacharidy 5 g
38% Tuky 29 g
46% Sodík 918 mg
59% Bílkoviny 33 g

Telecí srdce na slanině postup přípravy receptu:

1

Srdce očistíme a opláchneme ve studené vodě. Proložíme je polovinou dávky slaniny, kterou jsme si nakrájeli na nudličky.

2

Zbylou slaninu rozpustíme na sádle a přidáme drobně nakrájenou cibuli, osmahneme do světlé barvy.

3

Zalijeme vývarem z kostí, přidáme 2-3 kuličky nového koření a pepře, osolíme.

4

Do takto připraveného základu přidáme srdce a dusíme pod pokličkou do měkka. Občas obrátíme a přeléváme šťávou.

5

Hotové porcujeme na slabší plátky a přeléváme šťávou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept