Jednoduchý recept

Pikantní tataráček z pražmy

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 63135
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

3 ks Cibulka jarní
3 polévková lžíce Citronová šťáva
1 kávová lžička Kerblík
1 polévková lžíce Kopr čerstvý
1 ks Okurka salátová
1 polévková lžíce Pažitka
2 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
1200 g Pražma královská
1 kávová lžička Sůl
0,3 kávová lžička Tabasco

Nutriční hodnoty jedné porce

1% Kalorie 29 kcal
Kilojoule 119kJ
2% Sacharidy 7 g
0% Tuky 0 g
10% Sodík 202 mg
3% Bílkoviny 1 g

Pikantní tataráček z pražmy postup přípravy receptu:

1

Očištěné maso z pražmy královské nahrubo nasekáme v robotu.

2

V salátové míse smícháme nasekané maso s oloupanými, nadrobno nakrájenými jarními cibulkami, oloupanou, na kostičky nakrájenou salátovou okurkou a s nasekanými bylinkami.

3

Tatarák dochutíme citronovou šťávou, solí, pepřem a několika kapkami tabasca.

4

Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept