Jednoduchý recept

Slezská klobása se zelím

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (36%)
ID receptu: 63153

Ingredience

4 ks Bobkový list
1 ks Cibule
200 ml Hovězí vývar základní
4 ks Klobása ostravská
1 kávová lžička Kmín celý
8 ks Nové koření celé
3 polévková lžíce Olej slunečnicový
0,5 kávová lžička Sůl
500 ml Víno bílé
0,5 ks Zelí hlávkové bílé
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

53% Kalorie 1,048 kcal
Kilojoule 4 387kJ
16% Sacharidy 58 g
79% Tuky 59 g
30% Sodík 599 mg
69% Bílkoviny 39 g

Slezská klobása se zelím postup přípravy receptu:

1

Očištěné zelí nakrájíme na tenké nudličky. Cibuli oloupeme, rozpůlíme a nakrájíme natenko, oloupaný česnek drobně posekáme. Klobásy po obvodu ozdobně nařežeme.

2

Na rozpáleném oleji zpěníme cibuli s česnekem, přidáme klobásy a po všech stranách restujeme. Přimícháme koření a restujeme asi 5 minut. Ke klobásám vsypeme zelí, osolíme, opepříme a chvíli restujeme. Poté zalijeme vínem, důkladně promícháme a pod poklicí dusíme asi 30 minut, až je zelí měkké. Podle potřeby přilijeme vývar.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept