Jednoduchý recept

Vepřové maso s česnekem a zázvorem

  • Čína
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Mám přehled (59%)
ID receptu: 63186

Ingredience

350 g Brokolice
4 ks Cibulka jarní
100 g Nudle rýžové
1 polévková lžíce Olej slunečnicový
4 polévková lžíce Omáčka Hoisin
1 polévková lžíce Omáčka sójová
350 g Pekingské zelí
500 g Vepřová pečeně
10 g Zázvor mletý
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 535 kcal
Kilojoule 2 236kJ
10% Sacharidy 34 g
44% Tuky 33 g
13% Sodík 251 mg
45% Bílkoviny 25 g

Vepřové maso s česnekem a zázvorem postup přípravy receptu:

1

Vepřovou pečeni nakrájíme na plátky tlusté 2 cm. Naložíme je do směsi hoisin a sójové omáčky na 10 minut.

2

Rýžové nudle uvaříme podle návodu, česnek nakrájíme na tenké plátky, jarní cibulku na kolečka.

3

Z masa otřeme přebytečnou omáčky a grilujeme ho doměkka, asi 5 minut z každé strany.

4

Brokolici rozebereme na růžičky a dáme ji se 4 lžícemi vody do mikrovlnky – přiklopíme a ohříváme 3 minuty.

5

Na oleji opečeme česnek a na plátky nakrájený zázvor. Po minutě přidáme jarní cibulku a pekingské zelí nakrájené na nudličky a dvě minuty opékáme. Poté přidáme i brokolici a zbylou marinádu z masa a dvě minuty opékáme.

6

Vepřové maso podáváme se zeleninou a rýžovými nudlemi.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept