Jednoduchý recept

Vepřová svíčková na roštu (panenská)

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 6326

Ingredience

3 polévková lžíce Olej stolní
1 ks Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
700 g Vepřová panenka

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 260 kcal
Kilojoule 1 088kJ
2% Sacharidy 6 g
14% Tuky 11 g
31% Sodík 616 mg
65% Bílkoviny 36 g

Vepřová svíčková na roštu (panenská) postup přípravy receptu:

1

Maso očistíme a nakrájíme na porce, které osolíme a opepříme, potřeme olejem a dáme na rozpálený rošt.

2

Každý plátek pečeme na každé straně 8 - 10 minut. Záleží na velikosti a výšce porce.

Poznámka

Jako přílohy jsou vhodné smažené bramborové lupínky nebo hranolky, kečup, worcesterská omáčka, hořčice, saláty a dušená zelenina.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept