Jednoduchý recept

Cejni v oleji

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 63263

Ingredience

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 326 kcal
Kilojoule 1 363kJ
1% Sacharidy 5 g
30% Tuky 22 g
7% Sodík 133 mg
43% Bílkoviny 24 g

Cejni v oleji postup přípravy receptu:

1

Filety z cejna nasolíme a necháme v přikryté misce 24 hodin odležet. Poté filety přelijeme octem, aby byly zcela ponořené, a necháme je 4 hodiny odležet. Odleželé filety stáhneme z kůže a nakrájíme na proužky.

2

V hmoždíři rozdrtíme pepř, koriandr, bobkový list a nové koření, oloupanou cibuli nakrájíme na jemná kolečka, všechny bylinky opláchneme, necháme okapat a nakrájíme nadrobno, chilli papričku nakrájíme na drobné kostičky. Vše nasypeme na nudličky z cejna a přelijeme oleji. Vše dobře promícháme, dáme do uzavíratelné nádoby a necháme 5 dní uležet. Takto připravená ryba vydrží v chladničce až 3 měsíce.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept