Jednoduchý recept

Špekáčky pečené v pivu

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 63269

Ingredience

500 g Cibule
1 ks Feferony
500 ml Kečup ostrý
400 g Paprika zelená
500 ml Pivo tmavé 10% 3,7% obj.
500 g Špekáčky

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 640 kcal
Kilojoule 2 678kJ
15% Sacharidy 54 g
60% Tuky 45 g
0% Sodík 8 mg
8% Bílkoviny 4 g

Špekáčky pečené v pivu postup přípravy receptu:

1

Špekáčky ozdobně po obvodu nařežeme, cibuli oloupeme a nakrájíme na měsíčky, feferonku nakrájíme na plátečky. Nakládané papriky "kozí rohy" necháme okapat. Troubu předehřejeme na 180 °C.

2

Do pekáče vložíme špekáčky, cibuli, kozí rohy, feferonku, zalijeme pivem a kečupem a vše promícháme.

3

Špekáčky pečeme zhruba hodinu, občas promícháme.

Poznámka

Hotové špekáčky podáváme s topinkami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept