Hlávkové zelí

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
90 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
5 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné hlávkové zelí nakrouháme na tenké nudličky.
  • 2
    Oloupanou, jemně nasekanou cibuli zpěníme v kastrolu na oleji, přidáme zelí a podlijeme trochou vroucí vody. Zelí osolíme, okmínujeme, poprášíme hladkou moukou a krátce dusíme pod pokličkou.
  • 3
    Po chvíli zelí rozmícháme s moukou a dusíme doměkka.
  • 4
    Měkké zelí okyselíme a osladíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.