Jednoduchý recept

Pečený bramborák

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 63341

Ingredience

1 kg Brambory
0,5 polévková lžíce Majoránka
2 ks Mouka pšeničná hladká T 650
40 g Sádlo škvařené
0,5 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

70% Kalorie 1,372 kcal
Kilojoule 5 740kJ
74% Sacharidy 266 g
17% Tuky 13 g
5% Sodík 97 mg
77% Bílkoviny 43 g

Pečený bramborák postup přípravy receptu:

1

Troubu předehřejeme na 200 °C, pekáč vymažeme sádlem.

2

Oloupané a omyté brambory nastrouháme najemno, slijeme, přidáme rozšlehané vejce, mouku, sůl a koření. Pečlivě promícháme a těsto vlijeme do vymazaného pekáče.

3

Bramborák pečeme zhruba 40 minut, poté obrátíme a dopečeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept