Jednoduchý recept

Kedlubnové zelí II

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (96%)
ID receptu: 63346

Ingredience

10 g Cibule
150 g Kedlubna
1 špetka Kmín drcený
3 g Mouka pšeničná hladká T 650
5 g Olej rostlinný
1 špetka Stolní sladidlo Sladký polibek
1 špetka Sůl
150 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 96 kcal
Kilojoule 400kJ
4% Sacharidy 13 g
6% Tuky 5 g
17% Sodík 340 mg
3% Bílkoviny 2 g

Kedlubnové zelí II postup přípravy receptu:

1

Oloupanou kedlubnu nahrubo nastrouháme.

2

V kastrolu na oleji zpěníme oloupanou, nadrobno nasekanou cibuli, přilijeme trochu vody, uvedeme do varu a přidáme nastrouhanou kedlubnu. Poprášíme hladkou moukou a zvolna krátce podusíme.

3

Po chvíli kedlubnu rozmícháme s moukou, osolíme, okmínujeme a podle potřeby přidáme několik lžic vody. Dusíme doměkka.

4

Měkkou kedlubnu okyselíme, osladíme a necháme jen přejít varem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept