Jednoduchý recept

Celerová kaše s křenem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (30%)
ID receptu: 63351
Kategorie: Přílohy

Ingredience

140 g Celer bulvový
50 g Jablka
3 g Křen
2 kávová lžička Ocet kvasný lihový
1 špetka Stolní sladidlo Sladký polibek
1 kávová lžička Sůl
500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

3% Kalorie 51 kcal
Kilojoule 214kJ
3% Sacharidy 11 g
0% Tuky 0 g
45% Sodík 909 mg
2% Bílkoviny 1 g

Celerová kaše s křenem postup přípravy receptu:

1

Oloupaný celer podusíme doměkka v troše osolené vody se lžičkou octa.

2

Měkký celer spolu s omytým jablkem najemno nastrouháme, přidáme čerstvě nastrouhaný křen, sůl, ocet a mírně osladíme. Vše dobře vymícháme.

3

Kaši můžeme podávat teplou i studenou.

Poznámka

Podáváme k vařenému hovězímu nebo vepřovému masu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept