Jednoduchý recept

Dušená husí krev na cibulce

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 63359
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

2 stroužek Česnek
1 ks Cibule
300 ml Husí krev
0,5 polévková lžíce Majoránka
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
2 ks Rohlík tukový
3 polévková lžíce Sádlo škvařené
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 159 kcal
Kilojoule 664kJ
1% Sacharidy 3 g
13% Tuky 10 g
5% Sodík 101 mg
25% Bílkoviny 14 g

Dušená husí krev na cibulce postup přípravy receptu:

1

Rohlíky nakrájíme na kostičky, oloupanou cibuli nakrájíme najemno, česnek jemně rozdrtíme.

2

V míse promícháme rohlíky s krví, solí, pepřem, majoránkou a česnekem.

3

Na rozehřátém sádle zpěníme cibuli, přidáme krev s rohlíky a za častého míchání dusíme, až má krev barvu jelítkového prejtu.

Poznámka

Podáváme s bramborovou kaší, případně s pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept