Jednoduchý recept

Nádivka s vinnou klobásou (ke kuřeti)

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 63362

Ingredience

400 g Chléb toastový
1 ks Cibule
100 g Klobása vinná
100 ml Mléko plnotučné
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
2 špetka Pepř černý mletý
2 ks Petržel - nať
0,5 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 497 kcal
Kilojoule 2 077kJ
17% Sacharidy 61 g
25% Tuky 19 g
37% Sodík 750 mg
39% Bílkoviny 22 g

Nádivka s vinnou klobásou (ke kuřeti) postup přípravy receptu:

1

Světlý toastový chléb nakrájíme a v míse zalijeme vlažným mlékem. Oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno, omytou petrželovou nať nasekáme najemno. Na másle zpěníme cibuli, až zesklovatí.

2

K chlebu přidáme rozšlehaná vejce, sůl, pepř, petrželovou nať, zchladlou cibulku a vymačkanou hmotu vinné klobásy. Pečlivě mísíme, abychom, rozmíchali případné hrudky.

Poznámka

Z nádivky vlhkýma rukama tvoříme koule o průměru zhruba 5 cm, klademe okolo kuřete a spolu s ním pečeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept