Jednoduchý recept

Klasická bruschetta z rajčat

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 63372

Ingredience

1 ks Bageta
1 polévková lžíce Balsamico ocet
1 hrst Bazalka
1 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
2 špetka Pepř černý mletý
200 g Rajčata soudková
0,3 kávová lžička Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 279 kcal
Kilojoule 1 169kJ
14% Sacharidy 51 g
5% Tuky 4 g
31% Sodík 614 mg
19% Bílkoviny 11 g

Klasická bruschetta z rajčat postup přípravy receptu:

1

Opláchnutá rajčata nakrájíme na drobno, dáme do mísy a slijeme z nich šťávu. Bazalku posekáme najemno, česnek oloupeme a rozdrtíme.

2

Všechny uvedené suroviny v míse promícháme a necháme v chladničce pod fólií vychladit.

3

Podáváme na plátcích bagety, které jsme nasucho opekli.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept