Jednoduchý recept

Karbanátky s olomouckými tvarůžky

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 63431

Ingredience

2 špetka Kmín mletý
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Strouhanka
100 g Sýr Tvarůžky
0,5 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí
500 g Vepřové maso mleté
3 polévková lžíce Voda pitná
2 stroužek Česnek
Na obalení
100 g Strouhanka
2 ks Vaječný bílek slepičí
Na smažení
150 ml Olej rostlinný

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 498 kcal
Kilojoule 2 083kJ
5% Sacharidy 17 g
42% Tuky 32 g
21% Sodík 423 mg
62% Bílkoviny 35 g

Karbanátky s olomouckými tvarůžky postup přípravy receptu:

1

Maso vložíme do mísy a zapracujeme do něj vodu. Poté promícháme s česnekem utřeným se solí, rozšlehaným vejcem a ostatními surovinami.

2

Ze vzniklé hmoty tvoříme placičky. Na jednu položíme kolečko olomouckého tvarůžku a přikryjeme druhou placičkou. Okraje masa stiskneme, vytvarujeme karbanátek a obalujeme v rozšlehaných bílcích a ve strouhance.

3

Karbanátky po obou stranách smažíme na rozpáleném oleji na mírném plameni dozlatova.

Poznámka

Jako přílohu podáváme bramborovou kaši a zeleninový salát.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept