Lilková jednohubka - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 15 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Lilková jednohubka
Celkový čas: | 15 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 5 minut |
Doba vaření: | 10 minut |
Autor: | mikes |
---|---|
Hodnost: | Šéfkuchař (31%) |
ID receptu: | 63436 |
Kategorie: | Jednohubky, Kanapky, Tapas |
Ingredience
1 špetka | Grilovací koření |
15 g | Lilek |
1,5 g | Sýr Eidam cihla 30% |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 855,0mg |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 34,5mg |
Vláknina | 1g |
Vitamín A | 4,1mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,3mg |
Vitamín E | 0,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,0mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Lilek mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Sýr Eidam cihla 30% mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Suroviny Grilovací koření nemají zadané kompletní nutriční hodnoty. Výpočty nutriční tabulky nemusí souhlasit se skutečností.

Lilková jednohubka postup přípravy receptu:
1 | Plátek omytého lilku posypeme kořením a nastrouhaným sýrem. |
2 | Lilkovou jednohubku zapékáme chvíli ve středně vyhřáté troubě a po upečení ihned podáváme. |
Poznámka
Můžeme použít i jiné koření podle vlastní chuti.