Vepřová přírodní pečeně s barevnou zeleninou

100 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
379 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
13 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
11 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a osušené vepřové maso osolíme, okmínujeme a dáme do pekáče. Přidáme na plátky nakrájený česnek, podlijeme trochou vody a pečeme v troubě doměkka.
  • 2
    Omytou brokolici a květák rozebereme na růžičky, očištěnou mrkev nakrájíme na kolečka a vše povaříme v mírně osolené vodě.
  • 3
    Upečené maso podáváme s vařenou zeleninou a bramborami, přelité vypečenou šťávou z masa. Ozdobíme nasekanopu petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.