Jednoduchý recept

Klokaní maso po myslivecku

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (96%)
ID receptu: 63442

Ingredience

20 g Celer bulvový
15 g Cibule
130 g Klokaní kýta
1 špetka Kmín drcený
20 g Mrkev kořen
5 g Máslo čerstvé
1 špetka Nové koření mleté
5 g Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
10 g Petržel kořen
5 g Solamyl
1 špetka Sůl
1 špetka Tymián sušený
100 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 248 kcal
Kilojoule 1 040kJ
2% Sacharidy 9 g
14% Tuky 10 g
13% Sodík 260 mg
48% Bílkoviny 27 g

Klokaní maso po myslivecku postup přípravy receptu:

1

Očištěnou kořenovou zeleninu nakrájíme na kostičky.

2

Omyté a osušené klokaní maso nakrájíme na kostky. Z oleje, solamylu, koření, nakrájené zeleniny a trochy vody připravíme nálev, do kterého maso naložíme a necháme v chladu do druhého dne.

3

V kastrolu na másle osmahneme oloupanou, nasekanou cibuli, přidáme maso i se zeleninou a kořením. Vše dusíme doměkka.

Poznámka

Podáváme s vařenými těstovinami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept