Jednoduchý recept

Vepřová játra s rajčaty

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (96%)
ID receptu: 63445

Ingredience

1 ks Bobkový list
120 g Brambory vařené
100 ml Hovězí vývar základní
120 g Játra vepřová
5 g Mouka pšeničná hladká T 650
7 g Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
100 g Rajčata
1 špetka Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 382 kcal
Kilojoule 1 600kJ
11% Sacharidy 39 g
15% Tuky 11 g
45% Sodík 897 mg
57% Bílkoviny 32 g

Vepřová játra s rajčaty postup přípravy receptu:

1

Na pánvi na části oleje opečeme na plátky nakrájený česnek. Přidáme koření, sůl a poloviny rajčat. Přilijeme vývar a chvíli podusíme.

2

Očištěná, na malé plátky nakrájená játra poprášíme hladkou moukou a opečeme na zbylém oleji.

3

Játra podáváme s rajčaty a vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept