Domácí lečo - polotovar - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 90 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Domácí lečo - polotovar
Celkový čas: | 90 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 75 minut |
Autor: | Haas |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (42%) |
ID receptu: | 63484 |
Kategorie: | Zelenina |
Ingredience
Nutriční hodnoty jedné porce
14% Kalorie 282 kcal
Kilojoule 1 181kJ
5% Sacharidy 17 g
32% Tuky 24 g
3% Sodík 68 mg
6% Bílkoviny 3 g
Uhlovodany | 17g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 824,0mg |
Vláknina | 12g |
Vitamín A | 2g |
Vitamín B6 | 0,6mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 186,2mg |
Vitamín E | 5,9mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,2mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Paprika zelená, Rajčata, Sůl, Tuk ztužený mají zadané všechny známé hodnoty.

Domácí lečo - polotovar postup přípravy receptu:
1 | Zeleninu opláchneme, papriky zbavíme semínek. |
2 | Rajčata i papriky nakrájíme, vložíme na rozpálený tuk, osolíme a podusíme. |
3 | Podušenou zeleninu dáme do zavařovacích sklenic a zhruba 60 minut sterilujeme. |