Pohanka se zeleninou a kuřecím masem

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
340 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
12 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
4 g
Cukr
424 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pohanku dobře propláchneme, vsypeme do kastrůlku a zalijeme vývarem. Osolíme a uvaříme doměkka.
  • 2
    Na rozehřátém oleji osmahneme nasekanou cibuli, přidáme mraženou zeleninovou směs, osolíme, opepříme a dusíme do změknutí zeleniny.
  • 3
    Vařenou pohanku promícháme s dušenou zeleninou.
  • 4
    Podáváme s grilovaným kuřecím masem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.