Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 635

Ingredience

0,5 krajíc Chléb konzumní
600 g Kapr obecný
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
15 g Máslo čerstvé
1 dl Pivo světlé 10% 3,9% obj.
30 g Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
1 kávová lžička Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 319 kcal
Kilojoule 1 336kJ
2% Sacharidy 6 g
26% Tuky 19 g
13% Sodík 270 mg
49% Bílkoviny 28 g

Kapr na pivě postup přípravy receptu:

1

Kapra očistíme a osušíme, osolíme, posypeme zázvorem a jemně poprášíme moukou. Opečeme dozlatova na rozpáleném tuku.

2

Téměř upečeného kapra podlijeme pivem. Přidáme trochu nastrouhaného chleba, máslo a přilijeme trochu vody. Necháme kapra dodusit.

3

Hotové porce klademe na nahřátý talíř a podlijeme šťávou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept