Vepřové kari nudličky s bylinkami

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
291 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
21 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
443 mg
Cukr
7 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme si nejdříve marinádu: v misce vymícháme olivový olej s pivem, sójovou omáčkou, s kari kořením, solí, pepřem, dijónskou hořčicí a Maizenou.
  • 2
    Omytou vepřovou kotletu osušíme a pokrájíme ji na tenké nudličky. Poté je dáme do misky s marinádou, promícháme a odložíme do chladničky na několik hodin.
  • 3
    Před vařením omyjeme petrželovou nať a malou snítku čerstvého tymiánu. Bylinky pokrájíme nadrobno.
  • 4
    Rozpálíme si teflonovou pánev, ve které marinované vepřové nudličky dozlatova orestujeme. Když jsou měkké, promícháme je s 2-3 lžícemi horké vody, podle chuti dosolíme, přimícháme pokrájené bylinky a hned servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.