Rybí filet v alobalu - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 35 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Rybí filet v alobalu
Celkový čas: | 35 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 25 minut |
Autor: | mikes |
---|---|
Hodnost: | Šéfkuchař (31%) |
ID receptu: | 63522 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
100 g | Brambory vařené |
1 kávová lžička | Citronová šťáva |
3 g | Olej rostlinný |
1 špetka | Paprika mletá sladká |
1 špetka | Sůl |
200 g | Treska filety |
150 g | zeleninová směs mražená |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 20g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 336,5mg |
Vláknina | 4g |
Vitamín A | 109,1mg |
Vitamín B6 | 0,3mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 8,9mg |
Vitamín E | 0,3mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,4mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Brambory vařené, Citronová šťáva, Olej rostlinný, Paprika mletá sladká, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Treska filety nemají zadané kompletní nutriční hodnoty. Výpočty nutriční tabulky nemusí souhlasit se skutečností.

Rybí filet v alobalu postup přípravy receptu:
1 | Rybí filet položíme na čtverec alobalu, osolíme, pokapeme olejem a citronovou šťávou. Okořeníme mletou paprikou a zasypeme mraženou zeleninovou směsí. Alobal dobře zabalíme. |
2 | Pokrm pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 25 minut. |
3 | Podáváme s vařenými bramborami. |
Poznámka
Můžeme použít filet z jiné ryby.