Buřtguláš

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
748 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
57 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
8 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou cibuli nakrájíme najemno, oloupaný česnek rozdrtíme, oloupané syrové brambory nakrájíme na střední kostky, kabanos sloupneme a nakrájíme na kostky.
  • 2
    Na rozpáleném oleji zpěníme cibuli s česnekem, přidáme kabanos a zarestujeme. Poté vmícháme papriku, pepř, sůl, zarestujme a zalijeme vodou. Vmícháme brambory, utřenou majoránku a dusíme do poloměkka. Na závěr vlijeme smetanu, v níž jsme rozšlehali mouku a dovaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.