Jednoduchý recept

Katův šleh s bramborákem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Mám přehled (59%)
ID receptu: 63566

Ingredience

1000 g Brambory
1 ks Cibule
2 polévková lžíce Kečup
2 kávová lžička Kmín drcený
500 g Kuřecí prsa
2 kávová lžička Majoránka
50 ml Mléko polotučné
150 g Mouka pšeničná hladká T 650
2 polévková lžíce Olej olivový
100 ml Olej slunečnicový
100 ml Omáčka sladkokyselá
40 g Paprika červená
1 kávová lžička Pepř černý mletý
2 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

40% Kalorie 786 kcal
Kilojoule 3 288kJ
20% Sacharidy 73 g
49% Tuky 37 g
25% Sodík 501 mg
77% Bílkoviny 43 g

Katův šleh s bramborákem postup přípravy receptu:

1

Kuřecí prsa nakrájíme na nudličky, osolíme a opepříme. Opečeme spolu s cibulí nakrájenou najemno na olivovém oleji. Zalijeme sladkokyselou omáčkou a kečupem, přidáme nakrájenou kapií a oloupanými a nakrájenými rajčaty. Osolíme a opepříme podle chuti.

2

Nyní si připravíme bramboráky – brambory oloupeme, nastrouháme a smícháme s utřeným stroužkem česneku, s vejcem, moukou, přidáme kmín a majoránku. Je-li směs příliš hustá, přidáme mléko. Bramboráky smažíme na oleji dozlatova.

3

Kuřecí směs podáváme s bramboráky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept