Špalda s houbami

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
349 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
11 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
6 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zrnka špaldy namočíme a druhý den uvaříme doměkka.
  • 2
    Očištěné čerstvé houby nakrájíme na kousky, omytý pórek nakrájíme na kolečka.
  • 3
    V kastrolu na rozehřátém oleji zpěníme oloupanou, nasekanou cibuli, přidáme houby a pórek. Osolíme, opepříme, okmínujeme a dusíme do změknutí hub.
  • 4
    Do hotové houbové směsi vmícháme uvařenou špaldu.
  • 5
    Pokrm při podávání posypeme nastrouhaným sýrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.