Nutelka

75 min.
Evropa

Ingredience

    • 1kilogramJablka
    • 2lžíceCitronová šťáva
    • 300mililitrůVoda pitná
    • 500gramůCukr krupice
    • 250gramůTuk ztužený
    • 100gramůKakao - prášek
Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
490 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
27 g
Sacharidy
70 g
Vláknina
5 g
Cukr
60 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jablka oloupeme, vykrojíme jádřince, poté nakrájíme, vložíme do kastrolu a zakapeme citronovou šťávou. Přimícháme cukr, vodu a jablka dusíme.
  • 2
    V jiném kastrolu rozpustíme tuk, vmícháme kakao a přimícháme k jablkům.
  • 3
    Když jsou jablka rozdušená, vše rozmixujeme.
  • 4
    Směs rozdělíme do sklenic, zavíčkujeme a 20 minut sterilujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.