Kremrole s jablečnou pěnou

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
581 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
14 g
Sacharidy
107 g
Vláknina
3 g
Cukr
61 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plech vymažeme máslem, troubu předehřejeme na 150 °C.
  • 2
    Z uvedených surovin vypracujeme hladké těsto, zabalíme do fólie a uložíme na hodinu do lednice.
  • 3
    Odpočinuté těsto tence vyválíme, nakrájíme na pruhy a navineme na trubičky. Klademe na plech a v předehřáté troubě pečeme dozlatova. Upečené kremrole necháme vychladit a plníme jablečnou pěnou.
  • 4
    Na pěnu oloupeme jablka, vykrojíme jádřince a jablka nastrouháme najemno. Vložíme spolu s cukrem a bílky do mísy a šlehačem ušleháme dotuha.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.