Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 38 minut
Doba přípravy: 8 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 63822

Ingredience

500 g Cibule
1 ks Deko
2 kg Feferony
120 g Med včelí
150 ml Ocet kvasný lihový
100 ml Olej rostlinný
1 polévková lžíce Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 153 kcal
Kilojoule 638kJ
6% Sacharidy 21 g
10% Tuky 7 g
7% Sodík 143 mg
5% Bílkoviny 3 g

Harissa postup přípravy receptu:

1

Feferonky bez stopek umeleme s oloupanou a na měsíčky nakrájenou cibulí.

2

Směs vložíme do kastrolu a na mírném plameni asi 20 – 25 minut dusíme za častého míchání. Poté přidáme olej, ocet, sůl, med a rozdrcené Deko. Vše dobře promícháme a chvilku povaříme.

3

Směs plníme do sklenic, nejlépe od přesnídávek. Otočíme dne vzhůru a necháme vychladnout.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept