Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 165 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 150 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 63823

Ingredience

1 ks Bazalka
3 ks Cibule
170 g Cukr krupice
0,5 polévková lžíce Oregano čerstvé
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
4 kg Rajčata
1 kávová lžička Sůl
1 polévková lžíce Tymián čerstvý
50 g Zázvor celý
16 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

3% Kalorie 67 kcal
Kilojoule 279kJ
4% Sacharidy 16 g
0% Tuky 0 g
2% Sodík 40 mg
3% Bílkoviny 2 g

Margaritta postup přípravy receptu:

1

Cibuli oloupeme a nakrájíme nahrubo, vyzrálá rajčata rozkrájíme na čtvrtky, česnek oloupeme a stroužky rozpůlíme, zázvor nakrájíme na kousky. Bylinky nasekáme nahrubo. Vše vložíme do kastrolu, osolíme, opepříme a na mírném plameni za častého míchání dusíme asi 20 minut. Na závěr vmícháme cukr a necháme rozpustit.

2

Směs rozmixujeme, dáme do čistého kastrolu a na malém plameni za častého míchání (aby se směs nepřipalovala) dusíme zhruba asi 2 hodiny.

3

Hotovu směs vlijeme do skleniček zhruba 10 minut při 80 °C sterilujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept