Jednohubky z okurky s medovo-broskvovým krémem

10 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
137 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
4 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
1 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytou salátovou okurku "hadovku" osušíme a nakrájíme na 8-10 plátků asi 2cm vysoké. Čerstvé višně se stopkou omyjeme.
  • 2
    Do mixéru dáme přírodní Lučinu, na kousky pokrájenou oloupanou broskev, zlatý sirup a směs rozmixujeme na konzistenci krému. Krém vložíme do cukrářského sáčku se širší hubičkou.
  • 3
    Plátky okurky poklademe na tácek, na každý plátek nastříkáme kopeček krému. Každou jednohubku ozdobíme višní a servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.