Jednoduchý recept

Květák římský

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 6392

Ingredience

1 špetka Bazalka
1 ks Květák
1 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Oregano sušené
1 špetka Pepř černý mletý
1 hrst Petržel - nať
2 polévková lžíce Protlak rajčatový
1 špetka Provensálské koření
1 hrst Sýr Parmezán
1 špetka Sůl
1 špetka Tymián sušený
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 133 kcal
Kilojoule 555kJ
5% Sacharidy 16 g
7% Tuky 5 g
15% Sodík 294 mg
16% Bílkoviny 9 g

Květák římský postup přípravy receptu:

1

Na kousky nakrájený česnek osmahneme na oleji a zakápneme vodou, aby nezhořkl.

2

Přidáme syrový květák nakrájený na růžičky, nasekanou petrželku a opečeme, dokud se olej nevsákne. Podlijeme vodou, okořeníme, osolíme a vmícháme protlak.

3

Do změknutí dusíme, hotový pokrm posypeme parmazánem a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept