Jednoduchý recept

Bruschetta s parmskou šunkou

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (17%)
ID receptu: 64020

Ingredience

1 ks Bageta
1 hrst Bazalka
1 polévková lžíce Citronová šťáva
100 g Mozzarella
1 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
2 ks Rajčata
100 g Sýr ovčí tvrdý - Pecorino
1 špetka Sůl
4 stroužek Česnek
100 g Šunka parmská

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 394 kcal
Kilojoule 1 647kJ
11% Sacharidy 39 g
23% Tuky 17 g
35% Sodík 699 mg
38% Bílkoviny 21 g

Bruschetta s parmskou šunkou postup přípravy receptu:

1

Omytá a osušená rajčata nakrájíme na kostičky. Přidáme čerstvou bazalku, nasekaný česnek, olej, citronovou šťávu, sůl a pepř. Směs vychladíme.

2

Šunku krátce opečeme nasucho na pánvi. Plátky bagety opečeme dozlatova, potřeme připravenou rajčatovou směsí. Ozdobíme hoblinkami pecorina, mozzarelly a plátky šunky.

3

Podáváme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept