Vitacitová buchta

90 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
635 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
38 g
Sacharidy
58 g
Vláknina
2 g
Cukr
31 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plech vytřeme rozpuštěným máslem, troubu předehřejeme na 160 °C.
  • 2
    V míse promícháme všechny suroviny, vzniklé těsto natřeme na plech a upečeme dozlatova.
  • 3
    V mezičase připravíme krém. Máslo utřeme s cukrem do pěny, zašleháme tvaroh a ochutíme rumem.
  • 4
    Vychladlý koláč rovnoměrně potřeme krémem a na něj rozetřeme prochladlou polevu. Necháme zcela ztuhnout a podáváme.
  • 5
    Polevu připravíme pečlivým smícháním všech surovin, dbáme, aby se nedělaly hrudky. Směs necháme za stálého míchání přejít varem. Poté vychladíme ve studené vodě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.