Jednoduchý recept

Losos s okurkovým ragú

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (17%)
ID receptu: 64066

Ingredience

1 polévková lžíce Hořčice hrubozrnná
1 polévková lžíce Kopr čerstvý
2 ks Losos - filety
1 polévková lžíce Med včelí
30 g Máslo čerstvé
1 ks Okurka salátová
2 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
100 ml Vývar rybí

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 536 kcal
Kilojoule 2 243kJ
5% Sacharidy 18 g
31% Tuky 23 g
38% Sodík 755 mg
111% Bílkoviny 63 g

Losos s okurkovým ragú postup přípravy receptu:

1

Filety z lososa osolíme, opepříme a opečeme na teflonové pánvi kůží dolů dokřupava.

2

Salátovou okurku oloupeme, nakrájíme na kostičky a krátce zblanšírujeme v osolené vodě. Vyjmeme a osušíme na kuchyňské utěrce.

3

Rybí vývar přivedeme k varu, přidáme hořčici, med, zamícháme, a vložíme osušené okurky. Nakonec ragú zjemníme máslem. Dochutíme a vsypeme čerstvý nasekaný kopr. Podáváme s pečenými filety.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept