Jednoduchý recept

Hovězí vývar s kapáním

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (30%)
ID receptu: 64087
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

1 l Hovězí vývar základní
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hrubá
1 polévková lžíce Pažitka
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 91 kcal
Kilojoule 382kJ
2% Sacharidy 6 g
4% Tuky 3 g
38% Sodík 759 mg
17% Bílkoviny 10 g

Hovězí vývar s kapáním postup přípravy receptu:

1

V misce vidličkou smícháme mouku s jedním vejcem, potom přidáme druhé vejce a sůl. Znovu dobře promícháme.

2

Masový vývar přivedeme k varu, zvolna vlijeme připravené kapání (nejlépe přes vidličku) a krátce povaříme.

3

Polévku před podáváním posypeme nasekanou pažitkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept