Piškot do polévky

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
76 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
3 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
370 mg
Cukr
223 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z bílků ušleháme pevný sníh, do kterého vmícháme rozšlehané žloutky, prosátou mouku a sůl.
  • 2
    Na plech vyložený pečicím papírem rozetřeme piškotovou hmotu ve vrstvě silné asi 1,5cm.
  • 3
    Piškot pečeme v troubě vyhřáté na 180°C asi 15 minut. Po upečení vyklopíme, odstraníme pečicí papír a necháme vychladnout.
  • 4
    Piškot nakrájíme na kousky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.