Bageta s rybím krémem - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 15 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Bageta s rybím krémem
Celkový čas: | 15 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | mikes |
---|---|
Hodnost: | Šéfkuchař (31%) |
ID receptu: | 64114 |
Kategorie: | Studené předkrmy |
Ingredience
4 plátek | Bageta |
1 polévková lžíce | Citronová šťáva |
150 g | Makrela uzená |
1 špetka | Pepř černý mletý |
100 g | Sýr krémový |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 2g |
---|---|
Cholesterol | 55,6mg |
Draslík | 189,1mg |
Vláknina | 100,8mg |
Vitamín A | 403,6mg |
Vitamín B6 | 0,2mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,9mg |
Vitamín E | 0,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,7mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Bageta, Citronová šťáva, Makrela uzená, Sýr krémový mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Pepř černý mletý mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.

Bageta s rybím krémem postup přípravy receptu:
1 | Z rybího filetu odstraníme opatrně kůži. Filet potom nakrájíme na kousky a dáme do mísy. |
2 | Přidáme čerstvý sýr, citronovou šťávu, sůl a pepř. Tyčovým mixerem vše rozmixujeme na hladký krém. |
3 | Krémem potíráme plátky bagety (nebo tmavého chleba.) |
Poznámka
Můžeme použít i filet z uzeného pstruha. Krém můžeme upravit na mísu a bagetu podávat zvlášť.