Bageta s uzenou rybí pomazánkou - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Bageta s uzenou rybí pomazánkou
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 5 minut |
Autor: | mikes |
---|---|
Hodnost: | Šéfkuchař (31%) |
ID receptu: | 64116 |
Kategorie: | Teplé předkrmy |
Ingredience
4 plátek | Bageta |
1 polévková lžíce | Kapary sterilované |
50 g | Losos uzený |
5 polévková lžíce | Majonéza |
50 g | Pstruh uzený |
1 ks | Šalotka |
5 ks | Sardel |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 9g |
---|---|
Cholesterol | 17,0mg |
Draslík | 256,3mg |
Vláknina | 400,0mg |
Vitamín A | 530,3mg |
Vitamín B6 | 0,2mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 3,9mg |
Vitamín E | 2,7mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,9mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Bageta, Kapary sterilované, Losos uzený, Majonéza, Šalotka mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Pstruh uzený mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Suroviny Sardel nemají zadané kompletní nutriční hodnoty. Výpočty nutriční tabulky nemusí souhlasit se skutečností.

Bageta s uzenou rybí pomazánkou postup přípravy receptu:
1 | Plátky bagety (nebo tmavého chleba) nasucho na pánvi mírně osmahneme. |
2 | Rybí filety nadrobno nakrájíme, stejně tak kapary, oloupanou šalotku a sardelky. |
3 | Vše v misce promícháme s majonézou. |
4 | Pomazánkou potíráme teplé plátky bagety a ihned podáváme. |