Jednoduchý recept

Bylinková jarní šťáva

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 14 minut
Doba přípravy: 14 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 64135

Ingredience

5 polévková lžíce Fialka květ
100 g Grešík Jitrocel list
1 ks Hrušky
1 ks Jablka
200 g Kopřiva
100 g Pampeliška květ
1 ks Pomeranče
5 polévková lžíce Sedmikráska
50 g Šťovík

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 394 kcal
Kilojoule 1 649kJ
25% Sacharidy 90 g
2% Tuky 1 g
4% Sodík 88 mg
20% Bílkoviny 11 g

Bylinková jarní šťáva postup přípravy receptu:

1

Vršky s mladými listy kopřiv, mladé pampeliškové a jitrocelové listy, šťovík, fialku - květ, sedmikrásku - květ, omyjeme a dáme do odšťavovače. Omytý pomeranč oloupeme, dužinu pokrájíme. Jablko a hrušku omyjeme, rozkrojíme, vykrojíme jadřince a ovoce přidáme k bylinkám do odšťavovače.

2

Šťáva z bylinek je chutná a hlavně zdravá. Podáváme ji hned čerstvou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept