Jednoduchý recept

Lišky se slaninou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (96%)
ID receptu: 64166

Ingredience

1 ks Cibule
500 g Lišky čerstvé
30 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
125 g Slanina vepřová
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 241 kcal
Kilojoule 1 010kJ
2% Sacharidy 7 g
28% Tuky 21 g
16% Sodík 320 mg
13% Bílkoviny 7 g

Lišky se slaninou postup přípravy receptu:

1

Čerstvé lišky očistíme, větší rozkrojíme na poloviny.

2

V pánvi na rozehřátém másle osmahneme na kostičky nakrájenou slaninu. Přidáme oloupanou, nahrubo nasekanou cibuli, připravené lišky a zprudka krátce osmahneme.

3

Pokrm osolíme, opepříme a posypeme nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept