Jednoduchý recept

Červený aperitiv s červeným pomerančem - Neogroni

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 8 minut
Doba přípravy: 8 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (15%)
ID receptu: 64216

Ingredience

60 ml Campari Orange bitter
60 ml Cinzano rosso
60 ml Gin
100 g Kostkový led
1 ks Pomeranč červený

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 144 kcal
Kilojoule 604kJ
2% Sacharidy 9 g
0% Tuky 0 g
0% Sodík 2 mg
1% Bílkoviny 0 g

Červený aperitiv s červeným pomerančem - Neogroni postup přípravy receptu:

1

Omytý červený pomeranč osušíme, rozkrojíme na poloviny, odkrojíme z něj 2 plátky (bez zrníček).

2

Do shaceru nalejeme 60ml sladkého vermutu, 60ml Campari a 60ml ginu. Poté aperitiv nalejeme do sklenic na whisky, nasypeme do nich několik kostek ledu, zalejeme aperitivem, vložíme do něj po plátku pomeranče a servírujeme

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept