Telecí guláš se smetanou

70 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
448 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
27 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Telecí maso nakrájíme na kousky a v hrnci na přepuštěném másle zprudka osmahneme. Maso vyjmeme, osolíme a opepříme.
  • 2
    Ve výpeku z masa osmahneme oloupanou, nasekanou cibuli, vrátíme zpět maso, zalijeme vínem a tekutinu necháme odpařit. Přilijeme asi na 2cm vysoko vývaru a pod pokličkou maso dusíme zvolna asi 25 minut.
  • 3
    Potom přidáme několik lístků šalvěje, vmícháme smetanu a povaříme ještě 20 minut do změknutí masa.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.