Jednoduchý recept

Nejlepší pomazánka z tresčích jater

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (36%)
ID receptu: 64265

Ingredience

35 g Cibule červená
115 g Játra tresčí v oleji
2 polévková lžíce Mléko polotučné
100 g Máslo čerstvé
50 g Okurky nakládané
1 polévková lžíce Petržel - nať
0,3 kávová lžička Sůl
115 g Tvaroh měkký - nízkotučný
1 kávová lžička Worcester (worcesterská omáčka)

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 260 kcal
Kilojoule 1 086kJ
1% Sacharidy 2 g
36% Tuky 27 g
16% Sodík 314 mg
6% Bílkoviny 3 g

Nejlepší pomazánka z tresčích jater postup přípravy receptu:

1

Cibuli a okurku nakrájíme nadrobno, petrželovou nať posekáme najemno.

2

Změklé máslo ušleháme se solí, po částech zašleháme tvaroh, mléko a tresčí játra. Směs vyšleháme dojemna, poté přimícháme ostatní suroviny.

3

Před podáváním necháme pomazánku vychladit.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept