Recept

Nejlepší plněné papriky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 64275

Ingredience

120 g Anglická slanina
1 ks Cibule
1 ks Kečup
0,3 kávová lžička Kmín drcený
2 polévková lžíce Olej slunečnicový
2 špetka Pepř černý mletý
0,3 kávová lžička Sůl
100 ml Voda pitná
0,5 ks Zelí hlávkové bílé
Na papriky
1 špetka Kmín drcený
1 kávová lžička Majoránka
500 g Maso mleté - mix
800 g Paprika bílá
22 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Strouhanka
0,3 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí
200 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 482 kcal
Kilojoule 2 015kJ
9% Sacharidy 32 g
44% Tuky 33 g
14% Sodík 289 mg
30% Bílkoviny 17 g

Nejlepší plněné papriky postup přípravy receptu:

1

Očištěné zelí nakrájíme na nudličky, cibuli nakrájíme nadrobno, paprikám skrojíme vršky, vyjmeme semínka a papriky oloupeme.

2

Na rozpáleném oleji v pekáči zpěníme cibuli, vsypeme zelí, osolíme, opepříme, přidáme drcený kmín a na mírném plameni dusíme.

3

Mleté maso promícháme s vodou, vmícháme utřený česnek a všechny zbylé suroviny a dobře vypracujeme.

4

Mletým masem naplníme očištěné papriky.

5

Když je zelí zpola udušené, vložíme na ně papriky, překryjeme anglickou slaninou, přiklopíme a v troubě předehřáté na 150 °C pečeme. Během pečení podle potřeby přilijeme vodu. Když je maso téměř upečené, přelijeme je kečupem a dopečeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept