Recept

Chutné sendviče se zapečenou zeleninou, sýrem a ančovičkami

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 19 minut
Doba přípravy: 14 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (15%)
ID receptu: 64277

Ingredience

Česnekové máslo
2 polévková lžíce Máslo
1 špetka Sůl mořská
0,5 stroužek Česnek
Obložené pečivo
4 ks Ančovička - filety
1 polévková lžíce Bazalka
1 ks Cuketa
100 g Mozzarella
1 kávová lžička Olej chilli
1,5 kávová lžička Olej olivový extra panenský
4 ks Rajčata
4 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 711 kcal
Kilojoule 2 975kJ
19% Sacharidy 68 g
28% Tuky 21 g
28% Sodík 567 mg
70% Bílkoviny 39 g

Chutné sendviče se zapečenou zeleninou, sýrem a ančovičkami postup přípravy receptu:

1

Troubu si předehřejeme na 200°C. V misce utřeme máslo s rozetřeným česnekem a špetkou soli. Křupavé housky rozkrojíme a potřeme slabě česnekovým máslem.

2

Omytou a osušenou cuketku (velkou do 15cm), rajčata a mozzarellu pokrájíme na plátky, silné do 5mm. Omyté malé lístky bazalky posekáme nadrobno. Do pekáčku naskládáme plátky cuketky, rajčat a posypeme je bylinkami. Pokapeme je olivovým a chilli olejem a vložíme do rozehřáté trouby na 5-7 minut zapéct.

3

Housky naplníme zeleninou, plátky mozzarelly, na mozzarellu poklademe malé ančovičky (sardelky) a hned je podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept