Bulharka - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 15 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Bulharka
Celkový čas: | 15 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | Haas |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (42%) |
ID receptu: | 64329 |
Kategorie: | Pomazánky |
Ingredience
80 g | Brambory vařené |
3 stroužek | Česnek |
1 kávová lžička | Chilli omáčka |
1 ks | Cibule |
2 polévková lžíce | Kečup |
4 ks | Okurky nakládané |
1,5 polévková lžíce | Omáčka tatarská |
4 ks | Párky jemné |
0,3 kávová lžička | Pepř černý mletý |
0,5 kávová lžička | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 15g |
---|---|
Cholesterol | 1,7mg |
Draslík | 200,4mg |
Vláknina | 10g |
Vitamín A | 654,3mg |
Vitamín B6 | 0,2mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 8,1mg |
Vitamín E | 0,3mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 2,7mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Brambory vařené, Česnek, Chilli omáčka, Cibule, Okurky nakládané, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Kečup, Omáčka tatarská, Párky jemné, Pepř černý mletý mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.

Bulharka postup přípravy receptu:
1 | Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno, česnek utřeme se solí, párky nastrouháme nahrubo, oloupanou vařenou bramboru nastrouháme najemno. Vše dáme do mísy, přidáme zbylé suroviny a dobře promícháme. |
2 | Směs necháme pod fólií v lednici vychladit. |
Poznámka
Podáváme na topinkách.