Recept

Salát z rajčat, černých oliv a vařených raných brambor

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (16%)
ID receptu: 64353
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

0,5 polévková lžíce Bazalka
5 ks Brambory rané
2 polévková lžíce Chilli paprička
1 ks Cibule červená
1 ks Cibulka jarní
1 ks Feferony
2 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
1 hrst Olivy černé
0,5 polévková lžíce Petržel hladkolistá
4 ks Rajčata
0,3 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 129 kcal
Kilojoule 540kJ
6% Sacharidy 23 g
6% Tuky 5 g
7% Sodík 146 mg
6% Bílkoviny 3 g

Salát z rajčat, černých oliv a vařených raných brambor postup přípravy receptu:

1

Jarní uvařené brambory ve slupce oloupeme a nakrájíme na kolečka. Očistíme si jarní a červenou cibuli, pak je nakrájíme na tenké kroužky. Velmi drobné červené chilli papričky omyjeme (papričky by měly být o polovinu menší než olivy). Zelenou omytou feferonku rozkrojíme, zbavíme semínek a nakrájíme ji na proužky. Omyté lístky bazalky a petrželky pokrájíme nadrobno. Omytá a osušená rajčata nakrájíme na stejně silné plátky jako brambory.

2

Vše dáme do mísy, přidáme černé olivy, salát osolíme, pokapeme olivovým olejem, zlehka vidličkou vše promícháme a hned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept