Jednoduchý recept

Kuřecí maso obalené v preclících s medovo-hořčičnou omáčkou

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Mám přehled (59%)
ID receptu: 64421

Ingredience

100 g Hořčice hrubozrnná
1 kg Kuřecí stehna
4 polévková lžíce Med včelí
20 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
7 g Pepř černý mletý
100 g Preclíky solené
7 g Sůl
2 ks Vejce slepičí
1 polévková lžíce Ocet vinný

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 701 kcal
Kilojoule 2 934kJ
10% Sacharidy 37 g
50% Tuky 37 g
46% Sodík 918 mg
94% Bílkoviny 53 g

Kuřecí maso obalené v preclících s medovo-hořčičnou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Všechna kuřecí stehna zbavíme kůže a vykostíme. Můžeme nechat v celku nebo je překrájíme na menší kusy. Osolíme a opepříme je.

2

Preclíky rozdrtíme na prášek.

3

Kuřecí prsa poprášíme hladkou moukou, obalíme ve vejcích a strouhance z preclíků.

4

Skládáme je na plech vyložený pečícím papírem, zastříkneme olejem a pečeme 35 minu na 200 °C.

5

V malé misce smícháme med, hořčici a ocet.

6

Kuřecí maso podáváme s touto hořčičnou omáčkou.

Poznámka

Taktéž můžeme použít solené tyčinky místo preclíků. Upečené kuřecí kousky můžeme použít do salátů, nebo jen s bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept